Om webbplatsen

Fotoarkiv

Diskussionsforum

Äldre inlägg

E-post

Gästbok


2003-03-03
Nu sjösätts webbplatsen "Släktbild"

Nu sjösätter vi webbplatsen "Släktbild" för Wibergare och Blombergare i förskingringen. Syftet med den här webbplatsen är framförallt att vi ska kunna hjälpas åt att inventera och identifiera personerna på de gamla fotografier som säkert gömmer sig i byrålådor och skokartonger hos många utav oss. Men, meningen är också att vi ska kunna dela med oss av släktforskningsresultat och släktanekdoter. Som släkt har jag i det här fallet räknat förfäder och ättlingar till min morfars föräldrar Knut och Jenny Wiberg och deras syskon. De växte upp i Fellingsbro, Västmanland i slutet av 1800-talet. Många av personerna emigrerade till Amerika och där finns idag en mängd ättlingar. Knut och Jenny flyttade sedermera till Stockholm men vilar nu sedan länge på kyrkogården i Spånga.

Jag som administrerar den här webbplatsen heter Göran Blomqvist och är Knut och Jennys son Manfred Wibergs dotterson. Jag har haft stort nöje av att skapa webbplatsen och ser nu fram emot att utveckla den tillsammans med Er, Välkomna!


2003-08-21
Nättidningen Rötter

Nu finns vi representerade på nättidningen Rötter. Där finns bland annat en databas med visit- och kabinettsfotografier under namnet "Porträttfynd". En annan ny databas heter "Emigrantforum" och hanterar uppgifter om människor som någon gång invandrat till, eller utvandrat från Sverige. Länken nedan för er till Rötter.
2003-03-17
Nya verktyg på webbplatsen

I syfte att kunna ha ett diskussionsforum på webbplatsen anlitar vi en gratistjänst från "Bravenet.com". Gratis betyder att vi i viss mån behöver stå ut med reklam högst upp på diskussionssidorna.


Kontakta oss gärna på This site in english