| Om webbplatsen | Historiska fotografier | E-post | Gästbok | |


Den här webbplatsen presenterar släktfoton och släktforskningsresultat för de olika släktgrenarna i mitt släktträd. De mest omfattande släktnamnen är så här långt Blomberg, Wiberg/Widberg, Nystrand, Holst, Jonsson, Fogelberg och Elmblad, men här finns många många andra släktnamn bland rötterna, som till exempel Kron, Kronholm, Iwar, Wall och många fler.

Många anhöriga reste till Amerika under senare hälften av 1800-talet. Sedan dess har många kontakter brutits. Ett syfte med den här webbplatsen är att släktgrenarna ska kunna återknyta kontakten, oceaner och århundranden till trots...


Kontakta mig gärna!
Känner du till någonting om släktgrenarna eller personerna på de här sidorna, eller deras förfäder eller ättlingar? Kanske är du månne rent av en av deras ättlingar själv? Ja, i vilket fall som helst är du välkommen att höra av dig till mig. Jag är tacksam för all information som kan föra kunskapen om våra släktrötter vidare.

Vänliga hälsningar!
Göran Blomqvist


Den här webbplatsen består av hemsidor som är utvecklade under olika tidsperioder och därför har lite olika karaktär.

Länkar till hemsidorna:

Släktbild (Wiberg/Widberg, Blomberg, Elmblade)
Webbplatsen "Släktbild" för utbyte av släktfotografier i släktgrenar- na Wiberg/Widberg och Blomberg - min morfars förfäder. Här finns ett hundratal historiska fotografier från såväl Sverige som USA. Startade 2003.

FamilyPix (Fogelberg, Nystrand, Holst, Jonsson, mfl.)
Här hittar vi släktgrenarna Nystrand, Fogelberg, Holst med flera av min mormors förfäder. Jag vill gärna ha kontakt med ättlingar eller andra som har information om släktgrenarnas öden. Startade 2007.

Nyman, Kruskopp och Abborre!
Webbplatsen som beskriver båtsmännen i Sund socken på Åland. Följ de olika båtsmansrotarna mellan 1729 och 1809 i helg och söcken, fred och örlog! Startade i annan tappning år 2000. Kommer snart...

Blomqvist
Webbplatsen för den åländska Blomqvistsläkten - min farfars förfäder. Historiska fotografier och anekdoter blandas med arkivfynd och kartor. Startade i äldre tappning år 2000.


Kontakta oss gärna på This page in english here: